• banner

Kolektor bledug tas pulsa seri HMC

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Kolektor bledug tas pulsa seri HMC minangka kolektor bledug siji jinis. Iki nganggo tas filter bunder, sistem ventilasi udara kanthi mode pembersihan abu injeksi pulsa, sing duwe kaluwihan efisiensi ngilangi debu sing dhuwur, efek reresik awu sing apik, resistensi operasi sing kurang, umur panjang tas filter, pangopènan sing gampang lan operasi sing stabil, lsp.
Nalika gas bledug mlebu menyang kolektor debu tas kain saka sistem sing diinduksi saka udhara, amarga nyuda kacepetan angin, partikel debu kanthi proporsi gedhe bisa mlebu ing hopper awu, lan bledug sing luwih entheng gumantung karo induksi udara kanggo tekan permukaan saka tas panyaring bledug. Kantong filter kolektor bledug umume nggunakake jarum sing dirasakake minangka operator filter, lan akurasi filtrasi bisa tekan <1um. Debu diblokir ing ndhuwur kanthi tas filter, lan gas bledug diresiki liwat tas filter. Kanthi tambah akeh wektu, bledug saya akeh disaring ing sisih ndhuwur kantong saringan, mula resistensi tas filter saya mundhak. Supaya kolektor bledug bisa digunakake kanthi normal, yen resistensi mundhak nganti sawetara winates, pengontrol pulsa elektronik menehi instruksi kanggo ngetutake urutan kasebut. Urutan kasebut nyebabake saben katup kontrol kanggo mbukak katup pulsa, lan udara sing dikompres ing kantong panyimpenan gas kolektor bledug disemprotake menyang tas filter sing cocog karo saben bolongan injeksi pipa injeksi. Kantong penyaring ngembang kanthi cepet ing sangisore aksi mbalikke aliran udara, sing nggawe bledug sing dipasang ing permukaan kantong filter kasebut lan nggawe tas filter entuk efek filtrasi permeabilitas udara sing paling asli. Debu sing dibersihake tiba ing hopper awu lan saluran metu saka awak liwat sistem ngilangi awu kanggo ngrampungake kabeh proses ngresiki awu lan filtrasi.
Parameter Teknis Pilihan Piranti:

Model Peralatan

HMC-24

HMC-32

HMC-36

HMC-48

HMC-64

HMC-80

Total Area Filtrasi m²

20

25

30

40

50

64

Kacepetan Filtrasi m³ / min

1.0-2.0

Volume Udara m³ / h

1200-2400

1500-3000

1800-3600

2400-4800

3000-6000

3840-7680

Jumlah Kantong Filter

24

32

36

48

64

80

Spesifikasi lan Bahan Kantong Filter

130 * 2000mm

Konsentrasi Debu Outlet Udara mg / m³

≤30

Tekanan Negatif Jenggot Pa

5000

Resistensi Mlaku Peralatan Pa

800-1200

Mpa Tekanan Injeksi

0.4-0.6

Elektromagnetik

Spesifikasi

DMF-Z-25 (G1 ")

Jumlahe

4

4

6

6

8

8

Model Fan Draft sing Diinduksi

4-72-2.8A

4-72-3.2A

4-72-3.6A

4-72-3.6A

4-72-4A

4-72-4.5A

Tenaga Motor

1,5kw

2.20kw

3kw

4kw

5,5kw

7.5kw

Model Peralatan: HMC- 160B Pulse Cloth Bag Dust Collector
Lapangan Aplikasi: Mbusak lebu penggilingan gabungan, mesin grooving, mesin grinding lan mesin pemotong.

Model Peralatan

HMC-96

HMC-100

HMC-120

HMC-160

HMC-200

HMC-240

Total Area Filtrasi m²

77

80

96

128

160

192

Kacepetan Filtrasi m³ / min

1.0-2.0

Volume Udara m³ / h

4620-9240

4800-9600

5760-11520

7680-15360

9600-19200

11520-23040

Jumlah Kantong Filter

96

100

120

160

200

240

Spesifikasi lan Bahan Kantong Filter

130 * 2000mm

Konsentrasi Debu Outlet Udara mg / m³

≤30

Tekanan Negatif Jenggot Pa

5000

Resistensi Mlaku Peralatan Pa

800-1200

Mpa Tekanan Injeksi

0.4-0.6

Elektromagnetik

Spesifikasi

DMF-Z-25 (G1 ")

Jumlahe

12

10

12

16

20

20

Model Fan Draft sing Diinduksi

4-72-4.5A

4-72-4.5A

4-72-5A

4-72-5A

4-68-8C

4-68-6.3C

Tenaga Motor

7.5kw

7.5kw

11kw

15kw

18.5kw

22kw


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Filter Cartridge Dust Collector Equipment

      Nyaring Peralatan Kolektor Debu Cartridge

      Kolektor bledug kartrid saringan pulsa umume digunakake ing sistem penghapusan bledug terpusat ing pabrik-pabrik gedhe, kanthi perawatan volume udara sing akeh, area cilik, cocog kanggo kabeh bengkel pabrik-pabrik gedhe sing ngilangi debu terpusat, lan kabeh bledug saka grinding, welding, cleaning pasir , nyampur, aduk, skrining lan proses liyane bisa dadi perawatan terpusat. Seri kolektor bledug kartrid saring iki umume disusun ing njobo lan nggunakake plug miring ...

    • Desulphurization dust collector

      Kolektor bledug desulphurization

      Peralatan ngilangi bledug ketel nggunakake konsentrasi tartamtu (ing kene 28% minangka conto) banyu amonia minangka desulfurizer, bubur amonia sulfat sing diasilake, diangkut menyang sistem perawatan tanduran pupuk. Jumlah amonia sing digunakake ing proses desulfurisasi kanthi otomatis diatur karo katup kontrol pH sing wis ditemtokake lan diukur karo meter aliran. Kristal sulfat amonia dikristal dening bubur amonia sulfat jenuh ing desulfurisasi ...

    • Cyclone Dust Collector

      Penagih Debu Siklon

      Ing kahanan operasi biasa, gaya sentrifugal sing tumindak partikel kasebut 5 ~ 2500 kali tinimbang gravitasi, mula efisiensi kolektor bledug siklon luwih dhuwur tinimbang ruang pamukiman gravitasi. Adhedhasar prinsip kasebut, piranti ngilangi debu siklon kanthi efisiensi ngilangi debu luwih saka 90 persen wis ditliti kanthi sukses. Ing antarane mbusak bledug mekanik, remover debu siklon minangka sing paling efisien. Wis cocog f ...

    • High Voltage Electrostatic Tar Catcher

      Penangkap Tar Elektrostatik Tegangan Dhuwur

      Miturut jinis struktur penangkap tar listrik, ana papat jinis vertikal (bunder konsentris, tubular, seluler) lan horisontal. Penangkap tar listrik vertikal umume kasusun saka cangkang, tiang pengendapan, tiang korona, gantungan ndhuwur lan ngisor, papan redistribusi gas, tabung ngumbah lan ngumbah, kothak insulasi lan kothak feeder lan sapanunggalane, sing umume digunakake kanggo pemurnian gas flue generator gas kanthi coke minangka bahan baku lan batu bara ...