• banner

Saring Felt Needle-Pched Filter-jarum PPS suhu dhuwur

  • High-temperature PPS Needle-punched Filter Felt Bag

    Saring Felt Needle-Pched Filter-jarum PPS suhu dhuwur

    Kantong kolektor bledug ing kondisi suhu gas flue normal, kolektor bledug jinis tas kanggo syarat suhu kantong filter bledug ngisor 150 ℃, lan ing suhu gas flue luwih akeh. Amarga bledug sing ngemot bledug asap lan gas iki ora cocog kanggo koleksi kolektor bledug listrik amarga watesan resistensi tartamtu, mula bisa dikoleksi nganggo tas kain utawa cara liyane; Yen perlu kanggo nyuda suhu sing ngemot bledug ing ngisor 150 ℃, investasi kasebut luwih dhuwur utawa kena watesan situs kasebut; Amarga gas debu ngemot komponen belerang, gas debu duwe asam "titik embun", mung bisa ana ing ndhuwur titik embun asam, suhu dhuwur ing filtrasi lan pamisahan lan faktor liyane, mula sampeyan kudu duwe jinis resistensi serat kimia suhu dhuwur sing digunakake kanggo nggawe bahan saringan, kantong filter aran jarum metas cocog kanggo acara kasebut.