KAMU Kasedhiya Kwalitas sing Dhuwur

PERALATAN Proteksi Lingkungan

  • HMC series pulse cloth bag dust collector

    Kolektor bledug tas pulsa seri HMC

    Kolektor bledug tas pulsa seri HMC minangka kolektor bledug siji jinis. Iki nganggo tas filter bunder, sistem ventilasi udara kanthi mode pembersihan abu injeksi pulsa, sing duwe kaluwihan efisiensi ngilangi debu sing dhuwur, efek reresik awu sing apik, resistensi operasi sing kurang, umur panjang tas filter, pangopènan sing gampang lan operasi stabil, lsp Nalika gas bledug mlebu menyang kolektor bledug tas saka sistem sing diinduksi hawa, amarga nyuda kacepetan angin, d ...

  • Filter Cartridge Dust Collector Equipment

    Nyaring Peralatan Kolektor Debu Cartridge

    Kolektor bledug kartrid saringan pulsa umume digunakake ing sistem penghapusan bledug terpusat ing pabrik-pabrik gedhe, kanthi perawatan volume udara sing akeh, area cilik, cocog kanggo kabeh bengkel pabrik-pabrik gedhe sing ngilangi debu terpusat, lan kabeh bledug saka grinding, welding, cleaning pasir , nyampur, aduk, skrining lan proses liyane bisa dadi perawatan terpusat. Seri kolektor debu kartrid saring iki umume disusun ing njobo lan nggunakake struktur kartrid saringan plug oblique ...

  • Cyclone Dust Collector

    Penagih Debu Siklon

    Ing kahanan operasi biasa, gaya sentrifugal sing tumindak partikel kasebut 5 ~ 2500 kali tinimbang gravitasi, mula efisiensi kolektor bledug siklon luwih dhuwur tinimbang ruang pamukiman gravitasi. Adhedhasar prinsip kasebut, piranti ngilangi debu siklon kanthi efisiensi ngilangi debu luwih saka 90 persen wis ditliti kanthi sukses. Ing antarane mbusak bledug mekanik, remover debu siklon minangka sing paling efisien. Cocog kanggo ngilangi non-visc ...

  • Y JD series Star Unloader

    Y JD seri Star Unloader

    Piranti bongkar kunci seri YJD-A / B, uga dikenal minangka katup pembongkaran abu listrik lan katup kunci listrik, kasusun saka telung bagean: motor, reduksi planet (X) prabedan gigi utawa reducer sikloid pinwheel (Z) lan unloader rotary. Ana rong seri lan 60 spesifikasi Flensa flanges impor lan ekspor yaiku tipe A, lan flensa bunder yaiku tipe B Piranti kasebut minangka peralatan pembuangan bledug, peralatan utama kanggo ngirim, mbuwang awu, ngunci udara lan panganan liyane. Iki sui ...

  • Double-Axis Dust Humidifying Mixer

    Mixer Humidifying Debu Sumbu Dobel

    Pelembab debu sumbu kaping pindho SJ Nalika digunakake, awu lan slag ing silo bakal dikirim kanthi seragam menyang silinder dening feeder impeller, agul-agul bakal nyurung awu lan slag maju, lan nozel pasokan banyu bakal nambah banyu sing cocog kanggo nglakoake lan meksa campuran. Ing proses pencampuran, jurang tartamtu ing antarane tembok silinder lan poros aduk dijaga supaya bahan kasebut dibuwang, sing nduweni ciri khas struktur kompak, teknologi canggih, ...

  • Polyester Needle-Punched Felt Bag

    Tas Felt Needle-Punched Needle Polyester

    Panggunaan utama serat sintetis, saka pesawat, kanggo kombinasi serat sing teratur sing ora teratur; Deleng saka arah bagean, jarum sing obah ing Sudut tartamtu ing bidang sing ngelawan nggawe serat siji nuduhake kahanan kompleks. 1, Telpon permeabilitas sing apik: dibandhingake karo bahan filter kain liyane, bedane paling gedhe yaiku bentuk pori ing bahan filter. 2, Efisiensi koleksi bledug dhuwur: dirasakake jarum (kantong bledug) kompleks serat tunggal, dadi t ...

  • Polyester Antistatic Needle-punched Felt Bag

    Jarum Polyester Antistatic Needle-punched Fried Bag

    Ing proses ngasilake jarum sing ditinju jarum, serat konduktif utawa bahan konduktif dicampur dadi serat kimia. Iki digunakake ing industri ing bledug glepung. bledug kimia lan bledug batu bara bisa uga njeblug yen ana elektrostatik. Bobot: 500g / m² Material: Polyester / Polyester / Polyester Antistatic Substrate Thickness: 1.8mm Permeability: 15 m³ / m² · min Kekuwatan kontrol radial:> 800N / 5 x 20cm Kekuwatan kontrol lintang:> 1200N / 5 x 20cm Kekuwatan kontrol radial:

  • Metas Needle-punched Filtration Felt Bag at High Temperature

    Tas Filtrasi Jarum-Ditanduk Jarum Metas ing ...

    Kaendahan, tas bledug kanthi tahan suhu dhuwur (204 ~ 240 ℃), asam kuat, alkali, nyaring kacepetan dhuwur, tekanan kurang tekanan, lan karakteristik lipatan, resistensi sing apik kanggo nyandhang, nanging ora ana ing resistensi panas kanggo hidrolisis , umume digunakake ing stasiun flue stasiun campuran aspal, gas tungku jeblugan baja, gas asap, karbon hitam (ireng karbon putih) knalpot, kepala kiln semen, ing tungku tungku suhu tinggi, asap tungku Firebrick lan asap coking lan tenaga liyane ...

Dipercaya, pilih kita

Babagan Kita

  • factory door1
  • company (2)
  • factory

Katrangan ringkes :

Botou Xintian Environmental Protection Equipment Co., Ltd nduwe posisi geografis sing unggul, West 106 National Highway, North Shihuang Expressway, East 104 National Highway, Jingfu Expressway, BeijingShanghai Railway, Highway and Railway crisscross, lan lalu lintas trep banget. Pembentukan jaringan lalu lintas nyedhiyakake jaminan wektu kanggo transportasi lan layanan sawise-penjualan produk.

Melu kegiatan pameran

ACARA & TUNJUK TRADE

  • Sawetara faktor penting kerusakan tas kain ing kolektor debu siklon

    Kanggo karusakan saka cincin ngisor tas ing siklon, umume umume katon ing remover debu kanthi kacepetan angin saringan sing luwih dhuwur tinimbang paket utawa kanthi bobot sing luwih kuat. Siklon sing lagi digunakake digunakake nemokake tas karusakan utamane dibagi ...

  • Prakara sing perlu digatekake nalika nggunakake kolektor bledug kartrid pulsa

    1. Ing operasi normal, amarga bisa uga ana risiko kobongan sing ana ing njero kolektor bledug, mula ora nggawa bokong rokok, korek api lan suar utawa pembakaran liyane menyang peralatan sekitar nalika operasi. 2. Sawise t ...

  • Bedane kolektor bledug tas lan kolektor bledug elektrostatik

    * Kaping pisanan, subyek beda 1, kolektor bledug elektrostatik: kolektor bledug kanthi adsorpsi elektrostatik. 2, kolektor bledug tas: liwat panyerepan nyedhot, panyimpenan tas bledug bledug. * Kapindho, prinsip kasebut beda-beda 1, kolektor bledug elektrostatik: panggunaan ...

  • Penagih Debu Siklon

    Kolektor debu multi-tabung keramik minangka peralatan ngilangi bledug sing kasusun saka sawetara unit kolektor bledug siklon keramik (uga dikenal minangka siklon keramik). Bisa kasusun saka unit kolektor bledug siklon umum utawa unit kolektor debu siklon DC, unit-unit kasebut digabungake sacara organik ...

  • Kolektor Debu Kantong Pulsa

    Peralatan Ngenalake kolektor debu tas pulsa seri HMC minangka kolektor bledug siji jinis. Iki nganggo kantong filter bunder, sistem ventilasi udara kanthi mandhiri kanthi mode reresik abu injeksi pulsa, sing duwe kaluwihan efisiensi ngilangi bledug sing dhuwur, ...