• banner

Penangkap Tar Elektrostatik Tegangan Dhuwur

  • High Voltage Electrostatic Tar Catcher

    Penangkap Tar Elektrostatik Tegangan Dhuwur

    Miturut jinis struktur penangkap tar listrik, ana papat jinis vertikal (bunder konsentris, tubular, seluler) lan horisontal. Penangkap tar listrik vertikal umume kasusun saka cangkang, tiang endapan, tiang korona, gantungan ndhuwur lan ngisor, papan redistribusi gas, tabung ngebul lan ngumbah uap, kothak insulasi lan kothak feeder lan sapanunggalane, sing umume digunakake kanggo pemurnian gas flue generator gas kanthi coke minangka bahan baku lan batu bara minangka bahan baku. Horisontal ...