• banner

Penagih Debu Siklon

  • Cyclone Dust Collector

    Penagih Debu Siklon

    Kolektor bledug siklon kasusun saka pipa asupan, pipa knalpot, awak silinder, kerucut lan hopper awu. Debu siklon gampang strukture, gampang digawe, dipasang lan dijaga manajemen, investasi peralatan lan biaya operasional sithik, wis akeh digunakake ing pamisahan partikel padhet lan cair saka aliran udara, utawa misahake partikel padhet saka cairan.