• banner

Katup Pulsa Elektromagnetik Sudut DMF-Z Sudut

  • DMF-Z Right Angle Electromagnetic Pulse Valve

    Katup Pulsa Elektromagnetik Sudut DMF-Z Sudut

    Katup Pulsa Elektromagnetik Sudut DMF-Z Sudut: Katup nadi elektromagnetik DMF-Z minangka katup sudut tengen kanthi sudut 90 derajat ing antarane inlet lan outlet, sing cocog kanggo instalasi lan sambungan kantong udara lan tabung injeksi kolektor bledug . Aliran udara lancar lan bisa nyedhiyakake aliran udara pulsa reresik awu miturut sarat. Katup pulsa solenoid Angle Kanan minangka aktuator lan komponen utama piranti pembersih debu jet pulsa, sing umume ...