• banner

Aksesoris Kolektor Debu

  • Y JD series Star Unloader

    Y JD seri Star Unloader

    Piranti bongkar kunci seri YJD-A / B, uga dikenal minangka katup pembongkaran abu listrik lan katup kunci listrik, kasusun saka telung bagean: motor, reduksi planet (X) prabedan gigi utawa reducer sikloid pinwheel (Z) lan unloader rotary. Ana rong seri lan 60 spesifikasi Flensa flanges impor lan ekspor yaiku tipe A, lan flensa bunder yaiku tipe B Piranti kasebut minangka peralatan pembuangan bledug, peralatan utama kanggo ngirim, mbuwang awu, ngunci udara lan panganan liyane. Iki sui ...
  • High-temperature PPS Needle-punched Filter Felt Bag

    Saring Felt Needle-Pched Filter-jarum PPS suhu dhuwur

    Kantong kolektor bledug ing kondisi suhu gas flue normal, kolektor bledug jinis tas kanggo syarat suhu kantong filter bledug ngisor 150 ℃, lan ing suhu gas flue luwih akeh. Amarga bledug sing ngemot bledug asap lan gas iki ora cocog kanggo koleksi kolektor bledug listrik amarga watesan resistensi tartamtu, mula bisa dikoleksi nganggo tas kain utawa cara liyane; Yen perlu kanggo nyuda suhu sing ngemot bledug ing ngisor 150 ℃, investasi kasebut luwih dhuwur utawa kena watesan situs kasebut; Amarga gas debu ngemot komponen belerang, gas debu duwe asam "titik embun", mung bisa ana ing ndhuwur titik embun asam, suhu dhuwur ing filtrasi lan pamisahan lan faktor liyane, mula sampeyan kudu duwe jinis resistensi serat kimia suhu dhuwur sing digunakake kanggo nggawe bahan saringan, kantong filter aran jarum metas cocog kanggo acara kasebut.

  • Metas Needle-punched Filtration Felt Bag at High Temperature

    Felt Bag Filtration Needle-Punch Filtration ing Suhu Tinggi

    Kantong kolektor bledug ing kondisi suhu gas flue normal, kolektor bledug jinis tas kanggo syarat suhu kantong filter bledug ngisor 150 ℃, lan ing suhu gas flue luwih akeh. Amarga bledug sing ngemot bledug asap lan gas iki ora cocog kanggo koleksi kolektor bledug listrik amarga watesan resistensi tartamtu, mula bisa dikoleksi nganggo tas kain utawa cara liyane; Yen perlu kanggo nyuda suhu sing ngemot bledug ing ngisor 150 ℃, investasi kasebut luwih dhuwur utawa kena watesan situs kasebut; Amarga gas debu ngemot komponen belerang, gas debu duwe asam "titik embun", mung bisa ana ing ndhuwur titik embun asam, suhu dhuwur ing filtrasi lan pamisahan lan faktor liyane, mula sampeyan kudu duwe jinis resistensi serat kimia suhu dhuwur sing digunakake kanggo nggawe bahan saringan, kantong filter aran jarum metas cocog kanggo acara kasebut.

  • P84 High Temperature Resistant Needle-punched Felt Bag

    Kantong Felt Jarum Tahan Suhu P84

    Serat polimida, uga dikenal minangka serat P84, minangka serat tahan panas sing tahan suhu dhuwur banget. Ing 300 ℃ nganti 100 jam, tingkat penylametan kekuwatan yaiku 50%, pemanjangan dikurangi 5% ~ 10%, lan tingkat eksposur 250 H, tingkat retensi kekuatan 45%, stabilitas dimensi sing apik banget ing 275 ℃, ora ana leleh , suhu kaca 315 ℃, mung ngeculake gas mbebayani sithik nalika bosok. Bisa mlaku terus ing 260 ℃ lan suhu kerja sithik bisa nganti 280 ℃.

  • Polyester Antistatic Needle-punched Felt Bag

    Jarum Polyester Antistatic Needle-punched Fried Bag

    Ing proses ngasilake jarum sing ditinju jarum, serat konduktif utawa bahan konduktif dicampur dadi serat kimia. Iki digunakake ing industri ing bledug glepung. bledug kimia lan bledug batu bara bisa uga njeblug yen ana elektrostatik. Bobot: 500g / m² Material: Polyester / Polyester / Polyester Antistatic Substrate Thickness: 1.8mm Permeability: 15 m³ / m² · min Kekuwatan kontrol radial:> 800N / 5 x 20cm Kekuwatan kontrol lintang:> 1200N / 5 x 20cm Kekuwatan kontrol radial:
  • Polyester Needle-Punched Felt Bag

    Tas Felt Needle-Punched Needle Polyester

    Polyester jarum sing dirasakake (kantong penyaring penghilang debu) digawe saka teknologi pangolahan jarum sing ora ditenun, yaiku kain dhasar kain minangka bahan inti nyebar ing kalorone lapisan serat kepadatan seragam sawise karding, banjur nganggo jarum kanthi titik mburi kanggo tusuk, serat kain dhasar wis kompleks, lan digawe sawise nyanyi, nyetel panas, tanggalan lan proses pagawean liyane.

  • High and Low Voltage Electrical Control Cabinet of Dust Collector

    Kabinet Kontrol Listrik Tegangan Dhuwur lan Kurang Voltage

    Kabinet Kontrol Listrik Daya Tegangan Tinggi lan Kurang Spesialisasine produksi switchgear kolektor bledug, kabinet kontrol, kabinet kontrol voltase voltase tegangan tinggi, sistem kontrol otomatis PLC, sistem kontrol otomatis mikrokomputer, sistem kontrol otomatis mikrokomputer chip tunggal, remot jaringan industri sistem kontrol. Teknologi pneumatik njupuk kompresor udara minangka sumber tenaga lan hawa kompresi minangka medium kerja kanggo nindakake transfer energi ...
  • Three-proof Polyester Needle-punched Felt Bag (waterproof, antistatic, oil-proof)

    Kantong Dirasakake Jarum Polyester Tiga-bukti (anti banyu, antistatik, tahan minyak)

    Ing proses ngasilake jarum sing ditinju jarum, serat konduktif utawa bahan konduktif dicampur dadi serat kimia. Kain penyaring digulung lan diremehake karo PTFE (agen anti banyu), sing digunakake ing acara kanthi isi lembab sing dhuwur. Bahan panyaring ora gampang kanggo mblokir tas tempel, umur lawase tas kain dawa, tingkat aliran gas saya mundhak, lan biaya pangopènan luwih akeh disimpen.

  • DMF- Y electromagnetic pulse valve

    Katup nadi elektromagnetik DMF- Y

    Katup Pulsa Elektromagnetik Tenggelam DMF-Y: Katup nadi elektromagnetik DMF-Y minangka katup sing direndhem (uga dikenal minangka katup tertempel), sing dipasang langsung ing kothak distribusi gas lan nduweni karakteristik aliran sing luwih apik. Kerugian tekanan dikurangi, sing cocog kanggo okupasi kerja kanthi tekanan sumber gas sing luwih murah. Katup pulsa solenoid Sudut Kanan minangka aktuator lan komponen utama piranti pembersih debu jet pulsa, sing umume dipérang dadi telung kategori: jinis Sudut tengen, s ...
  • Water-repellent and Oil-expellant Polyester Needle-punched Felt Bag

    Tas Felt Jarum sing diusir banyu lan obat-obatan Minyak

    Bahan filter poliester rong pruned tahan banyu tahan banyu tekan level. Iki uga mesthekake manawa kantong saringan sing dirasakake poliester loro-pruned ora gampang diblokir ing lingkungan kanthi asor gedhe, sing bisa ningkatake umur layanan tas filter lan nyuda kesulitan operasi manual. Sanalika, lumahing kantong saringan bukti jarum loro-polyester alus lan permeabilitas udhara apik, sing njamin karakteristik permukaan saringan njaba ...
  • DMF-Z Right Angle Electromagnetic Pulse Valve

    Katup Pulsa Elektromagnetik Sudut DMF-Z Sudut

    Katup Pulsa Elektromagnetik Sudut DMF-Z Sudut: Katup nadi elektromagnetik DMF-Z minangka katup sudut tengen kanthi sudut 90 derajat ing antarane inlet lan outlet, sing cocog kanggo instalasi lan sambungan kantong udara lan tabung injeksi kolektor bledug . Aliran udara lancar lan bisa nyedhiyakake aliran udara pulsa reresik awu miturut sarat. Katup pulsa solenoid Angle Kanan minangka aktuator lan komponen utama piranti pembersih debu jet pulsa, sing umume ...
  • Framework of Dust Collector

    Kerangka Kolektor Debu

    Kerangka kerja yaiku "rb" saka tas filter. Iki dilas sapisan kanthi peralatan las otomatis. Las kasebut mantep lan katon lancar lan lurus, supaya tas filter ora rusak. Ringan lan gampang dipasang lan njaga. Plating seng utawa proses penyemprotan plastik digunakake kanggo perawatan lumahing permukaan. Kerangka penghapusan debu minangka salah sawijining aksesoris utama penghapus debu tas kain sing penting. Bisa kompatibel karo enem, wolung, sepuluh, rolas, nembelas, wolulas, puluh ...